Catering

Vi leverer catering til brylluper og andre begivenheter. Alle rettene er lagd fra bunnen av, helst med lokale råvarer der dette er mulig og vi baker brødet selv. Dersom det er spesielle ønsker eller allergier tar vi hensyn til dette og det er muligheter for å trekke fra eller legge til retter. Vi har en minimum bestilling på 20 personer.

Tapasbuffet 2014

Kalde retter:

• Saltbakte poteter.

• Wraps med serranoskinke og urter.

• Wraps med laks og avocado.

• Crostini med kamskjell og aioli.

• Crostini med scampi og tapenade.

• Baconsurret landpate med hjemmelaget eple og sellerimarmelade.

• Sprøstekt andebryst med hjemmelaget pærechutney.

• Hvitløksmarinerte reker.

• Manchego og Serranoskinke.

• Marinerte oliven.

• Sitron og hvitløksmarinerte artisjokker.

• Aioli, tapenade og hummus.

• Hjemmebakt brød og focaccia.

• Grønn salat.

Varme retter:

• Albondigas i salsa.

• Ovnsbakte dadler i bacon.

• Marinert kalkunspyd med grønnsaker.

• Bakte grønnsaker og chorizo.

• Spansk bondeomelett med bacon og potet.

 

 

Alt leveres klart i boller og på fat.

 Pris per person: 450kr

 

Snitter

Vi smører snitter på eget brød, de ulike påleggene vi har er:

• Ringstadkarbonader med løk

• Håndpillede Engelsviken-reker med majones

• Marinert kalkun med mangosalsa

• Brie med egen marmelade

• Røket laks med eggerøre og avokado.

 

Det koster 40 kr pr snitt og vi anbefaler 4 snitter pr person.