Choco Loco AS

Vi er en liten bedrift i Torsnes utenfor Fredrikstad som produserer marmelader og konfekt. I tillegg til dette, baker vi brød og tar oppdrag som bryllupskaker og catering.

Historien om Choco Loco
Historien om Choco Loco startet i 2005, da Merethe Stene startet Mormors Café i gamlebyen.

Fra en kokkejobb på Refsnes Gods, til café i gamlebyen. Fokuset var på hjemmelaget mat uten snarveier. Bordene i caféen fylte seg fort opp, og Mormors café ble virkelig satt pris på.

Merethe fikk mye å gjøre og etterhvert ble Jon Sommer involvert da vi satt i gang produksjon av egen sjokolade. I en periode hadde vi produksjon og utsalg av sjokoladen vår i en liten butikk i nabogården til caféen.

Plassen ble etterhvert liten og i 2007 kjøpte vi det gamle bakeriet i Torsnes. Her fikk vi sårt tiltrengt plass til baking og sjokoladeproduksjon. Med våre nye produksjonslokaler fikk vi muligheten til å lage alt til caféen fra bunnen av. Alt fra vårt eget steinovnsbakte brød, til mange typer kaker og sjokolade.

Produktene våre ble etterspurt, og i 2009 valgte vi å selge driften av Mormors Café. I dag leverer vi sjokolade og marmelade til flere utvalgte utsalgsteder i Norge.

I 2013 ble Vibeke Schakenda ny medeier og selskapet ble omgjort til et AS. Hun jobbet fra 2007 til 2009 hos Mormors Café ved siden av studiene, og har også erfaring fra hoteller og restauranter (union hotell Geiranger, feinschmecker, Hotell Alexandria Loen). Hun har også bakgrunn som kjemiingeniør fra Mills og Østfoldforskning.

Choco Locos ønske er å være alternativet til det masseproduserte. Vi har ingen ambisjoner om å bli størst - da forsvinner kvaliteten et sted på veien. Vårt fokus har hele tiden vært ærlige produkter, med ærlige smaker uten bruk av tilsetningstoffer. Snarveier er ikke tillatt. Nøkkelen er gode råvarer. Gode råvarer er ikke alltid billigst, men de er alltid best.

 

Egen Butikk

16. November 2013 åpnet Choco Loco AS egen butikk i Fredrikstad sentrum. Her kan man få spesiallagde kaker til alle anledninger, konfekt, makroner, locoboller og kakestykker. Kjøpe gaver – Choco Loco lager gavepakker og konfektesker i alle størrelser.

 

Åpningstider Butikk
Mandag-Fredag: 10-16:30
Torsdag: 10-19:00
Lørdag: 11-16:00

Adresse: Nygaardsgata 45, 1607 Fredrikstad

Kontakt oss

Merethe Stene

Daglig leder

Tlf: 412 90 055

 

Vibeke Schakenda

Produktutvikler

Tlf: 452 88 183

 

[email protected]

Butikk

Åpningstider Butikk

Mandag: Stengt

Tirsdag-Fredag: 10-16:30

Lørdag: 11-16:00

 

Nygaardsgata 45

1607 Fredrikstad

 

» SE KART