The chocolocostory:

Dette eventyret begynner i 2005. Vi starter opp Mormors cafe i Gamlebyen i Fredrikstad. Vi satte i gang med å produsere vår egen konfekt i “Stallen” i nabogården. Choco Loco ble født.

Vi fikk kjøpt det gamle bakeriet i Torsnes i 2007. Her bakte vi brød i den gamle stenovnen, bakte kaker, kokte marmelade og laget konfekt.Vi tok på oss catering og endel bryllupskaker. Vi deltok på markeder og messer. Konfekten solgte vi rundt omkring i Norge, og selvfølgelig fra den gamle kjøpmannsdisken i gamlebyen.

2009 var tiden inne for å selge kafeen i gamlebyen. Vi fikk etterhvert tilbud om å flytte ned til sentrum. Vi overtok butikklokalet på hjørnet i 2013. De hadde store planer for området, og dette lokalet lå midt i smørøyet. I starten hadde vi kun utsalg med kaker, konfekter og marmelade.

I 2016 flyttet vi hele produksjonen ned i kjelleren i sentrum. Lokalet var stort så her fikk vi plass til å starte opp med lunsjservering og drive cafe i tillegg til å produsere konfekt og kaker. Vi har utvidet flere ganger både inne og med sitteplasser ute.

Velkommen til oss!